Umów się na spotkanie w Izbie Gospodarczej „Śląsk”:
  •  
  •  
  •  

 

Zapytanie ofertowe numer 05/7.3/2018/DFS
w trybie rozeznania rynku
dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową
w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!”
w ramach Działania 7.3 RPO WO 2014-2020

Informacje ogólne:

Zamawiający:
Izba Gospodarcza „Śląsk”
ul. Ozimska 184
45-310 Opole
NIP: 756-10-31-378
REGON: 530940543
KRS: 0000076267

Data publikacji:  16.04.2018r.

Termin składania oferty:  17.04.2018r. – 23.04.2018r.

Opis przedmiotu zamówienia publicznego

Nazwa zamówienia: Zapytanie nr 05/7.3/2018/DFS w trybie rozeznania rynku dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową dla osób biorących udział w projekcie, mających rozpocząć działalność gospodarczą, w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!” Działanie 7.3 RPO WO 2014-2020.

 

Rodzaj i przedmiot zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień CPV:

 CPV 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków

Czas trwania zamówienia: 01.05.2018r. -31.05.2018r.

Miejsce wykonywania przedmiotu zamówienia: - sala szkoleniowa, wybrana w toku osobnego postępowania, na terenie Kluczborka.

Obszar realizacji zamówienia: województwo opolskie

Opis: przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, w skład której wchodzi: przerwa kawowa całodniowa+ zestaw obiadowy dla każdego uczestnika. Szkolenia odbywać się będą w dwóch (2) grupach  szkoleniowych (średnio po 27/28 osób w każdej),  w miejscu wskazanym przez Zamawiającego (Kluczbork) w terminie: od 01.05.2018r. do 31.05.2018r.

Zakłada się, że szkolenia będą odbywały się w dwóch miejscach jednocześnie.

Szczegółowy harmonogram zajęć zostanie przedstawiony Wykonawcy na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia.

Szacunkowa ilość zestawów obiadowych: około 605 (tj. 55 zestawów obiadowych x 11 dni szkoleniowych)

Przerwa kawowa całodniowa:

  • Napoje (herbata, kawa- bez ograniczeń, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna gazowana i woda niegazowana (butelkowana )– co najmniej 1l na /os)
  • Ciastka (min. 3 rodzaje po min. 150g/osobę)

Zestaw obiadowy:

  • Drugie danie według poniższej gramatury:

-mięso / ryba/ danie jarskie 200g

-surówka 140 g

-dodatki skrobiowe 200 g

Wykonawca musi zapewnić różnorodne menu w ramach danej grupy szkoleniowej, tj. dania nie mogą się powtarzać.

© 2024 Izba Gospodarcza „Śląsk”, produkcja Digital Monsters
Używamy ciasteczek

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.