http://igsilesia.pl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/825839slovnikpl_cz.jpg http://igsilesia.pl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/714482IZBA_GOSPODARCZA_LOGO_KOLOR.png

pożyczki
pożyczki2

Newsletter

Zapisani ze strony www



 

Współpraca:
LogoFRS2016

logoOCRGnowe


herb powiatu opolskiego

Skuteczna sprzedaż usług Hotelu i Restauracji

Izba Gospodarcza "Śląsk" zaprasza na szkolenie: 

Skuteczna sprzedaż usług Hotelu i Restauracji 

hotel

Termin szkolenia: 20-21.11.2017 r. (wtorek-środa) godz. 9:00-16:00

Miejsce szkolenia: Centrum Biznesu Opole ul. Wrocławska 133

Szkolenie prowadzi: Rafał Pasenik - trener biznesu ds. HoReCa. Absolwent Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Od 19 lat związany z branżą HoReCa. Wieloletni trener o bogatej praktyce zawodowej w branży hotelarsko - gastronomicznej. Podczas pracy w hotelach i restauracjach w Warszawie na stanowiskach kierowniczych zdobył doświadczenie związane z zarządzaniem personelem, szkoleniem pracowników, kontrolingiem i rozliczaniem usług.

 

Cele szkolenia:

- doskonalenie kompetencji sprzedażowych

- budowane długotrwałych relacji z Klientem

- zarządzanie systemem CRM

- prowadzenie rozmów sprzedażowych z potencjalnymi Klientami

 

Program szkolenia:

1. Co to jest sprzedaż ?

2. Opracowanie oferty

- badania konkurencji

- badania potrzeb rynku

- wyróżnienie swojej oferty na rynku

- dopasowanie oferty do potrzeb rynku

- koncentracja na wybranym segmencie

3. Zdobywanie Klientów

- budowanie relacji

- firmy i instytucje

- Klienci indywidualni

4. Rozmowa biznesowa z Klientem – rozpoznawanie potrzeb

- jak przeprowadzić udaną rozmowę „krok po kroku”

- prezentacja handlowa

- parafraza

- aktywne słuchanie

- stanowiska/interesy

5. Typy Klientów – zasada prowadzenia rozmów

- dopasowanie rozmowy do typu rozmówcy

- prowadzenie rozmowy zgodne z oczekiwaniem naszego Klienta

6. Zamykanie sprzedaży

- kontrakt na sprzedaż

- obrona ceny (negocjacje)

- referencje 

Cena szkolenia:
337,00 brutto (273,98 netto)

W szkoleniu może uczestniczyć tylko 1 osoba z danej firmy.

W ramach szkolenia zapewniamy:
- certyfikat uczestnictwa
- materiały szkoleniowe, notatniki, długopisy
- całodniowe przerwy kawowe
- obiad podczas każdego dnia szkolenia

 

Zapisy na szkolenia:
Dodatkowe informacje można uzyskać telefonicznie pod numerem 77 453 84 83.
Zgłoszenia prosimy wysyłać mailowo na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Formularz zgłoszeniowy znajduje się tutaj.

 

Zachęcamy również do wzięcia udziału w szkoleniach organizownych przez nas w najbliższym czasie:

1. Nowoczesne techniki kulinarne - ich wykorzystanie w menu codziennym: 26-27.06.2017 r.

2. Kompleksowa organizacja i logistyka usług cateringowych, bankietowych i okolicznościowych: 17-18.07.2017 r.

3. Lean Manuficturing w pigułce, czyli jak wyszczuplić koszty produkcji: 12-13.09.2017 r. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Źródłem finansowania projektu są środki Mniejszości Niemieckiej będące w dyspozycji Fundacji Rozwoju Śląska pochodzące z wcześniejszych dotacji Rządu Niemieckiego."

"Dieses Projekt wird gefördert aus Mitteln der deutschen Minderheit, welche in Verfügung der Stiftungfür die Entwicklung Schlesiens stehen und aus den früheren Zuwendungen der deutschen Regierung stammen."

 

   

Zgodnie z art. 173 ustawy Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że przeglądając tę stronę wyrażasz zgodę na zapisywanie na Twoim komputerze niezbędnych do jej poprawnego funkcjonowania plików cookie. Konfigurację akceptacji ciasteczek umożliwiają ustawienia przeglądarki internetowej.

Kliknij tutaj, aby wyrazić zgodę i ukryć komunikat.